STEDELIJKE SPEELPLAATS – UNIEK IN CREATIVITEIT

Uw speeltuin of schoolplein bevindt zich in een stedelijke omgeving, en u bekijkt de mogelijkheden om uw speelplein opnieuw in te richten, of nieuw aan te leggen. Van Ee Speeltoestellen is de specialist voor het ontwerp van uw stedelijke speelplaats. Wij hebben alle creativiteit en professionaliteit in huis om u aangenaam te verrassen met doordachte en veilige ontwerpen. Neem vrijblijvend contact op voor het maken van een afspraak. 

STEDELIJKE SPEELPLAATS – ONZE EXPERTISE

Het aanzien van een stedelijke speelplaats wordt mede bepaald door de omringende bebouwing. Steen en beton is misschien niet altijd de meest sfeervolle entourage, maar juist in zulke omgevingen zien wij volop mogelijkheden voor uitdagend speelplezier! Voorop staat dat in een stedelijke speelplaats kinderen veilig en zorgeloos moeten kunnen spelen en ontwikkelen. Onze ontwerpen voor de stedelijke speelplaats kenmerken zich door bruisende creativiteit, waarin uw wensen worden vertaald in echt speelplezier en rekening wordt gehouden met de stedelijke context, de beschikbare ruimte en budget. 

UNIEKE SPEELTOESTELLEN EN SPEELPLEKKEN VOOR ELKE BEHOEFTE

Elk kind is uniek, maar wat elk kind verbindt is: de energie en de zin om te spelen, te leren en te ontdekken. In een stad kan dat soms weer anders zijn dan in een landelijke omgeving. Van Ee Speeltoestellen begrijpt wat kinderen aanspreekt. Want ook stadskinderen willen klimmen in bomen en slingeren aan takken, ook al leent de stedelijke omgeving zich hier niet altijd voor. Toch is een stedelijke speelplaats waar kinderen lekker uitgedaagd worden, belangrijk. Ze oefenen hun behendigheid, oriëntatie en inzicht en bouwen aan hun zelfvertrouwen door uitdagingen aan te gaan. Onze speelvoorzieningen voor de stedelijke speelplaats bieden alle waardes voor kinderen om zich op verschillende manieren te kunnen ontwikkelen!
 

Stedelijk spelen

STEDELIJKE SPEELPLAATS, MODERN EN POPULAIR

De on-traditionele ontwerpen van Van Ee Speeltoestellen zijn uniek. Moderne vormen, transparantie, moderne looks en moderne materialen zoals roestvaststaal kenmerken de stedelijke speelplaats. Concrete vormen en thema’s hebben plaats gemaakt voor abstractie. U vindt in onze collectie tal van moderne speeltoestellen die perfect passen in onze eigentijdse ontwerpen. Zoals bijvoorbeeld de gelijkvloerse draaimolen Orbit van Playdale, nauwelijks herkenbaar als draaimolen en hierdoor naadloos aansluitend op moderne designs. Uiteraard vormen de behoeftes van de kinderen de basis voor een ontwerp. Welke leeftijden kids komen naar de stedelijke speelplaats? Komen ze om te spelen of ook om te ontmoeten? 
Ook de omgeving speelt een rol. Dankzij onze sterk ontwikkelde stedenbouwkundige blik krijgt een stedelijke speelplaats in een moderne Vinex-wijk een andere uitstraling dan een speeltuin in een stadse omgeving met veel historische waardes zoals authentieke gevelbouw. Afhankelijk van de stedelijke context en uw wensen, ontwerpen we een stedelijke speelplaats waarin alle waardes aan bod komen. Ons Staal- en City speeltoestellenassortiment past perfect in de moderne speeltuin, met diverse soorten behendigheidsparcoursen, speelhuisjes, glijbanen, klimrekken, duikelstangen en schommels. Maar ook de grillig gevormde Robinia-houten speeltoestellen zijn bijzonder populair. Juist ook vanwege hun on-traditionele uitstraling en hoge duurzaamheid. 

STEDELIJKE SPEELPLAATS – TOTALE ONTZORGING VAN ONTWERP TOT BEHEER

De kennis en ervaring van Van Ee Speeltoestellen gaat van advisering tot levering, aanleg en onderhoud van alle soorten speelplaatsen ­in heel Nederland. Wij ontzorgen u volledig met een creatief ontwerp voor een stedelijke speelplaats dat rekening houdt met de aanleg van uw buitenruimte en budget. Bij ons vindt u alles onder 1 dak, zodat u met een gerust hart de zorg voor uw speelplaats uit handen kunt geven.