Waterspeeltoestellen


Spelen is voor kinderen het allerbelangrijkste én het aller-leukste deel van hun jeugd. En wat vinden ze nu spannender dan een beetje vies worden, bijvoorbeeld door water? Daarom heeft Van Ee Speeltoestellen een zeer grote collectie waterspeeltoestellen in haar aanbod opgenomen. Met deze waterspeeltoestellen beleven kinderen een leuke tijd, maar leren zij spelenderwijs verschillende basiselementen waar alle partijen profijt van hebben.


Waarom waterspeeltoestellen?
U ziet ze overal: klim- en speeltoestellen. In de lokale speeltuin, op verschillende schoolpleinen en bij de kinderopvang: overal staan toestellen waarop kinderen zich kunnen vermaken. En ze staan er niet voor niets. Want ondanks dat het soms lijkt alsof dergelijke producten géén lerende functie hebben, is dit wel degelijk het geval. Hier, op diezelfde speeltuinen en bij dezelfde klim- en speelrekken, leren kinderen volwassen worden aan de hand van vallen en opstaan. Een zeer belangrijk onderdeel in de opvoeding van ieder individu.

Waterspeeltoestellen
Zoals eerder gezegd zijn waterspeeltoestellen érg geliefd bij kinderen van alle leeftijden. Bij Van Ee Speeltoestellen vindt u een ruim aanbod aan waterspeeltoestellen van alleen de allerbeste prijs. 

We noemen bijvoorbeeld het waterrad, een kleiner waterspeeltoestel waarmee het individu zich prima kan vermaken. Of wat te denken van de waterloop, een combinatie van een zandspeeltoestel en een waterspeeltoestel. Een derde voorbeeld is de zogenaamde Archimedes Screw - een uiterst modern voorbeeld van waterspeeltoestellen die bij véél kinderen in de smaak valt.

Welke klim- en speeltoestellen verkoopt Van Ee nog meer?
Omdat wij klim- en speeltoestellen zo belangrijk vinden, hebben we een brede selectie toestellen in ons assortiment opgenomen, waar de waterspeeltoestellen onderdeel van uitmaken. Al onze speeltoestellen voldoen aan de elementen die wij van belang hechten voor jonge kinderen. Daaronder valt natuurlijk veiligheid, maar ook de vraag of het toestel tijdens de productie is gemaakt vanuit de denkwijze van het kind. Ten slotte zijn kinderen diegene die het toestel goed moeten keuren - daar hebben we als volwassenen niet veel over te zeggen.

Het ruime assortiment bestaat onder meer uit:


Dit is nog maar een greep uit de collectie. 

Over Van Ee
Bij Van Ee Speeltoestellen koopt u alleen waterspeeltoestellen van de beste kwaliteit. Bezoek onze website voor méér informatie of neem contact op per mail of telefoon. We helpen u graag aan al uw informatie over waterspeeltoestellen en meer!

Waterspeeltoestellen