Veerelement


Speeltoestellen voor kinderen komt u overal tegen. Uitdagende klimrekken, wipkippen met een veerelement - voor een kind zijn dit soort toestellen hét ultieme middel voor afleiding. En daarom hechten wij bij Van Ee Speeltoestellen zoveel waarde aan dit soort toestellen. Lees verder voor méér informatie over ons assortiment speeltoestellen met een veerelement.


Het belang van klim- en speeltoestellen
Het belang van klim- en speeltoestellen zoals de wipkip met veerelement wordt vaak onderschat. Maar dit soort toestellen, die u voornamelijk vindt op schoolpleinen, in speeltuinen en bij de kinderopvang, zijn erg belangrijk voor de ontwikkeling van het kind. Op zo'n toestel leert het kind volwassen worden - aan de hand van vallen en weer opstaan. 

Welke klim- en speeltoestellen zijn er?
Klim- en speeltoestellen bestaan in alle soorten en maten - u kunt het zo gek niet bedenken. Wél vermelden we daarbij dat het ene toestel niet het andere is. Van Ee Speeltoestellen vindt een product pas goed wanneer de veiligheid niet uit het oog wordt verloren, ze zijn gemaakt vanuit dergelijke kennis én passie van en voor het kind en ze zijn gemaakt vanuit het oogpunt van een kind. Ten slotte zijn zij de gene die het toestel gaan gebruiken en dat mag nooit worden vergeten.

Speeltoestellen van Van Ee Speeltoestellen beschikken vanzelfsprekend over deze kwaliteitseisen. We onderscheiden bijvoorbeeld:


Speeltoestellen met veerelement
De eerder genoemde wipkip of de schommelende hond op de speeltuin zijn voorbeelden van zogenaamde speeltoestellen met veerelement. Deze toestellen zijn erg geliefd bij kinderen. Het ene veerelement maakt het mogelijk om meerdere kinderen tegelijk te spelen, waar anderen één gebruiker per keer toe laten. Bij Van Ee Speeltoestellen vindt u een enorme collectie speeltoestellen met veerelement, waaronder de volgende:


Waarom bij Van Ee Speeltoestellen?
Bent u geïnteresseerd in een speeltoestel met veerelement? Kijk dan niet verder dan Van Ee Speeltoestellen. Wij hebben een zeer ruime collectie en verzorgen alle elementen van het verkoopproces: van de aanschaf tot de daadwerkelijke plaatsing. Neem contact met ons op voor meer vragen of informatie óf vraag, geheel vrijblijvend, een offerte aan.

 

Veerelement