Sporttoestellen


Dat sporten gezond is, is algemeen bekend. Echter, om aan een goede gezondheid te werken en lekker in beweging te blijven, hoeven kinderen niet per definitie lid te zijn van een sportvereniging. Met de sporttoestellen van Van Ee Speeltoestellen is het namelijk ook mogelijk om lekker te bewegen op school, bij de kinderopvang, in de straat en op alle andere plaatsen waar de sporttoestellen van Van Ee Speeltoestellen geplaatst worden. 


Een groot aanbod van diverse sporttoestellen

Van Ee Speeltoestellen is al jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige sporttoestellen. Zo hebben wij in enkele jaren een groot aanbod van diverse sporttoestellen ontwikkeld, waaronder basketbalborden, tafeltennistafels, tafelvoetbaltafels, voetbaldoelen en zelfs pannavelden. Deze sporttoestellen zijn stuk voor stuk geschikt voor outdoor gebruik, zodat kinderen lekker buiten in beweging kunnen zijn en ondertussen met sport en spel bezig kunnen zijn. 

Sporttoestellen


Voor iedere mogelijke toepassing

Omdat Van Ee Speeltoestellen nooit standaardoplossingen aanbiedt maar juist altijd naar uw wensen, behoeften en missie luistert, kunnen wij vele diverse sporttoestellen ontwikkelen voor iedere mogelijke toepassing. Want of u nu op zoek bent naar een sporttoestel voor op het schoolplein of juist een sporttoestel wil plaatsen bij een zorginstelling: wij helpen u graag een sporttoestel te plaatsen dat perfect aansluit bij uw individuele behoeften. Hierbij luisteren wij eerst naar uw verhaal, om u vervolgens een keuze te laten maken en u te adviseren en sturen bij het doorvoeren van deze keuze. Op deze manier bent u degene die bepaalt, maar kunnen wij u wel adviseren om uw ondernemerschap en creativiteit optimaal tot uiting te laten komen. 

Sporttoestellen die prikkelen

Wij vinden het belangrijk om speeltoestellen te ontwikkelen die niet alleen veilig en van goede kwaliteit zijn, maar kinderen bovendien prikkelen. Zo moeten kinderen overtuigd worden om gebruik te maken van de sporttoestellen, om hun algehele gezondheid en conditie op een leuke manier te verbeteren. Daarnaast vinden wij het niet alleen belangrijk om prikkelende sporttoestellen te ontwikkelen, maar om tevens toestellen aan te bieden die voor langdurig speelplezier kunnen zorgen. Geen sporttoestellen waar kinderen na enkele minuten alweer op zijn uitgekeken, maar toestellen waar kinderen uren zoet mee zijn.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over onze sporttoestellen, of bent u benieuwd wat Van Ee Speeltoestellen voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op om meer informatie te ontvangen of vraag vrijblijvend en kosteloos onze catalogus aan en wij adviseren u graag.