Banner van Ee Speeltoestellen - #5

Onze kracht, Samen uw wensen vertalen naar speelplezier

Vraag gratis catalogus aan

Totale begeleiding van speelvoorzieningen

Bent u op zoek naar speelvoorzieningen voor het schoolplein, de kinderopvang of voor een recreatiegebied? Bij Van Ee Speeltoestellen is het allemaal mogelijk. Door onze jarenlange ervaring en uitgebreide begeleiding kunnen we klaar staan voor een ieder die de juiste speelvoorzieningen wil aanschaffen. Lees verder en ontdek de mogelijkheden of neem gelijk contact op.

Speelvoorzieningen voor school

Het schoolplein is een essentieel onderdeel van de ontwikkeling en het leerproces van de kinderen. Dankzij onze specialisten kunnen we samen met u het beste resultaat voor het (her)inrichten van uw schoolplein zorgen. We denken mee met hoe het spel kan worden gestimuleerd en halen het beste uit uw budget.

Speelvoorzieningen voor gemeente


Het besef dat een goede openbare speelruimte een essentiƫle functie vervult in onze leefgemeenschappen komt steeds meer terug. Bij Van Ee Speeltoestellen bieden we daarom de beste speelvoorzieningen waarbij onze ogen op het totaalplaatje gericht zijn. Wij bieden met onze stedenbouwkundige expertise een totale ontzorging. Ontdek samen met ons wat de mogelijkheden zijn voor uw gemeente.

Speelvoorzieningen in de zorg

Bewegen is voor iedereen van belang, ook voor kinderen die zorg nodig hebben. We willen daarom met onze speelvoorzieningen van hoge kwaliteit graag een steentje bijdragen. Dankzij de totaaloplossingen van Van Ee Speeltoestellen kunnen we toestellen bieden die goed te gebruiken zijn voor mensen met een beperking.

Speelvoorzieningen voor gemeente
Speelvoorzieningen voor kinderopvang

Speelvoorzieningen voor kinderopvang


Een kinderopvang kan een belangrijke plaats zijn voor de ontwikkeling van een kind. Een leuke en veilige speelvoorziening is daarbij extra van belang. Bij Van Ee Speeltoestellen kunnen we u een totaalpakket bieden dat van idee tot aan oplevering gaat. Hierbij gaan we helemaal van uw wensen en budget uit en denken we altijd vanuit de mogelijkheden van het kind.

Speelvoorzieningen bij recreatie

Of kinderen willen blijven op een recreatieplaats is in grote mate afhankelijk van de kwaliteit van de speelvoorzieningen. Hier zijn we ons bij Van Ee Speeltoestellen goed van bewust en daarom bieden we een totaalvisie dat de klant en het bedrijf samen kan houden. Wij denken mee en u bepaalt.

Inspiratie opdoen?


Download inspratiegids

Projecten