ONZE KRACHT, SAMEN UW WENSEN VERTALEN NAAR SPEELPLEZIER!


Vraag gratis catalogus aan

Speeltoestellen speeltuin; Kies voor ontzorging


SPEELTOESTELLEN SPEELTUIN

Nederland vernieuwt in rap tempo. Gelukkig wordt daarbij het belang van speeltoestellen in de speeltuin nóóit uit het oog verloren. Van Ee Speeltoestellen benadrukt de toegevoegde waarde van deze apparaten en helpt stedenbouwkundige en andere belanghebbenden gráág in het bepalen welke speeltoestellen voor welke speeltuinen van grote waarde zijn.

SPEELTOESTELLEN SPEELTUIN: WÁÁROM IS DIT ZO BELANGRIJK?

De speeltuin is in de ogen van een kind het centrale punt in de woonwijk. Hier ontwikkelt hij of zich zich spelenderwijs van een kleine dreumes naar een jong volwassene. Alles wat bij dit bijzondere proces komt kijken, is van groot belang. De speeltoestellen in zijn zodoende van groot belang. Met Van Ee Speeltoestellen heeft u een betrouwbare ontwikkelaar van speeltoestellen voor de speeltuin gevonden.

Welke speeltoestellen moet ik kiezen?

Welke speeltoestellen moet ik kiezen?


De ruimte in de speeltuin is meestal schaars: niet altijd is er evenveel ruimte beschikbaar voor de juiste toestellen. Daarom baseert Van Ee Speeltoestellen de keuze voor een geschikt speeltoestel voor de speeltuin ten allen tijden op een doordacht voorstel. In samenspraak met de stedenbouwkundige komen wij met een voorstel, voorzien van innovatie en creativiteit. De keuze voor een toestel baseren we op het totaalplaatje. Wat is er nodig? Hoe zit de demografie van de wijk in elkaar? En hoe creëren wij een absolute meerwaarde voor de (jonge) bewoners? 

Welke speeltoestellen voor de speeltuin bestaan er?

Speeltoestellen bestaan er in alle soorten en maten. Van Ee Speeltoestellen biedt een ruim assortiment - geheid dat er een variant bestaat die past in het plaatje. Van vrolijke draaimolens tot spannende tuimelrekken: er is van alles mogelijk!

IK BEN GEÏNTERESSEERD IN SPEELTOESTELLEN, WAT MOET IK DOEN?

Van belang is dat een speeltoestel past bij de kinderen, de beschikbare ruimte en het budget. Daarom ontwikkelen wij graag een voorstel dat past bij de doelgroep en binnen een vooraf afgesproken budget blijft. Van Ee Speeltoestellen denkt met u mee en bekijkt de situatie altijd vanuit mogelijkheden van het kind. U heeft te maken met één partij die, van idee tot oplevering, alles voor u regelt.

Geïnteresseerd in speeltoestellen voor de speeltuin? Of wilt u iets meer te weten komen over onze diensten? Neem gerust contact met ons op óf vraag vrijblijvend een offerte aan. We staan u zowel telefonisch als per mail graag te woord!

Inspiratie opdoen


Download inspratiegids

Projecten