Speelhuisjes schoolplein


Het schoolplein is voor kinderen een plaats van ontmoeting en ontspanning. Lekker samen spelen en vrij bewegen. Aantrekkelijke speeltoestellen nodigen uit tot actie en vergroten het plezier. Een speelhuisje op het schoolplein is hier een goed voorbeeld van. Speelhuisjes schoolplein zijn ideaal voor rollenspel. Ze prikkelen de fantasie, waardoor spontaan hele verhaallijnen ontstaan. Hierdoor trainen kinderen hun communicatieve en sociale vaardigheden. 

Speelhuisjes voor jonge en oudere kinderen

Van Ee Speeltoestellen heeft een mooie collectie speelhuisjes schoolplein. Wij helpen u om een goede keuze te maken. Speelhuisjes op het schoolplein zijn leuk voor zowel kleuters als wat oudere kinderen. Voor jonge kinderen is een kabouterhuisje of een echte indianentipi een goede optie. Deze huisjes zijn extra veilig, doordat de valhoogte minimaal is. Ook voor oudere kinderen zijn er geschikte speelhuisjes voor op het schoolplein. Zoals bijvoorbeeld een klimhut

 
Speelhuisjes op het schoolplein uitbreiden

De speelhuisjes schoolplein zijn uit te breiden met losse elementen. Denk bijvoorbeeld een apenladderklimboog of kruiptunnel. Deze onderdelen maken een speelhuisje op het schoolplein nog spannender. Onze specialisten informeren u graag over de mogelijkheden. 

Speelhuisjes schoolplein


Combinatie met anders speeltoestellen

Een speeltoestel staat nooit op zichzelf. De omgeving speelt een belangrijke rol. Speelhuisjes schoolplein zijn goed te combineren met natuurlijke elementen of een ander speeltoestel. Een benzinepomp voor een speelhuisje tovert het huisje bijvoorbeeld om tot een tankstation. Meerder losse speelhuisjes vormen samen een compleet dorpje. Mooie combinaties vindt u in onze collectie combinatietoestellen. Deze toestellen bestaan uit meerdere onderdelen zoals een speelhuisje, glijbaan en klimelementen. Een combitoestel wordt vast en zeker de hit van het schoolplein! 

Deskundig advies

Wilt u het schoolplein een nieuwe boost geven? Onze experts staan klaar om u deskundig te adviseren. Samen met u bekijken we de beste opties. Hierbij houden we uiteraard uw budget in het oog. Neem contact op voor meer informatie of een adviesgesprek. Een schoolplein inrichten doet u samen met Van Ee Speeltoestellen!

Veiligheid rondom speelhuisjes schoolplein

Onze speelhuisjes voor op het schoolplein voldoen aan de wettelijke veiligheidseisen. Extra veiligheid kan gecreëerd worden door een valdempende bodem onder en rondom een speelhuisje aan te leggen. Zo hebben wij bijvoorbeeld rubberen tegels, veiligheidsgras en houtsnippers in het assortiment. Deze bodems breken een val, waardoor kinderen zich minder snel bezeren. 

 

Contact opnemen


Neem hier contact op!