Van Ee Speeltoestellen uw schoolplein leverancier

Zoekt u een schoolplein leverancier? Of wilt u advies over het indelen van het plein van uw school? Dan bent u bij Van Ee Speeltoestellen aan het juiste adres! Wij helpen u graag met uw schoolplein ontwerp en als schoolplein leverancier leveren wij de leukste toestellen van uitstekende kwaliteit.


Wat heeft van Ee Speeltoestellen u te bieden?
De mogelijkheden zijn eindeloos en we hebben voor iedere klant wel wat wils. Van klimtoestellen tot sporttoestellen, bij ons kan het allemaal. Maak uw schoolplein zowel leerzaam als leuk met evenwichtstoestellen of een waterrad en stimuleer uw leerlingen om in beweging te komen met slimme toestellen als iPlay. Ons assortiment geeft u enorme keuzevrijheid en met onze begeleiding zult u uiteindelijk tot een prachtig schoolplein ontwerp komen. Heeft u interesse? Bel ons! Ook voor het geven van meer informatie staan wij u graag te woord.

Advies nodig?
Weet u nog niet zeker wat u aan uw schoolplein wilt verbeteren? Ook voor advies kunt u bij van Ee Speeltoestellen terecht! Wij kijken met u naar uw huidige schoolplein en naar de mogelijkheden om het te verbeteren. Ook voor advies kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Spelen in de zorg
Naast schoolpleinen ontwerpt Van Ee Speeltoestellen ook openbare speelpleinen, speeltuinen in recreatiegebieden en bieden wij zelfs speeltoestellen aan voor kinderen met een beperking! Heeft u als zorginstelling dus toestellen nodig voor kinderen die fysiek belemmerd zijn, neem dan gerust een kijkje in ons assortiment. Heeft u advies nodig bij het kiezen van een toestel? Twijfel niet en bel ons! Wij helpen u graag bij het kiezen van het juiste toestel.

Spelen in de wijk
Voor kinderen is het belangrijk om de wereld te verkennen. Dit doen ze op school, op clubs, maar ook zeker in de wijk. Een belangrijke plek voor buurtkinderen om elkaar te leren kennen is dan ook de buurtspeeltuin.
Van Ee Speeltoestellen voorziet daarom ook speeltuinen van de gemeente van ontwerpen en speeltoestellen waar de kinderen van kunnen genieten. Heeft uw wijk behoefte aan nieuwe toestellen of een compleet nieuwe speeltuin? Neem contact met ons op!

Interesse?
Bent u geïnteresseerd in van Ee Speeltoestellen als uw schoolplein leverancier? Schroom dan niet contact met ons op te nemen. Wij hebben een zeer ruime collectie en verzorgen alle elementen van het verkoopproces: van de aanschaf tot de daadwerkelijke plaatsing. Neem contact met ons op voor meer vragen of informatie óf vraag, geheel vrijblijvend, een offerte aan.