Pleinplakkers

Bij het aanschaffen van speeltoestellen voor uw schoolplein, kinderopvang, zorginstelling of gemeente kunt u natuurlijk kiezen voor speeltoestellen als glijbanen, klimtoestellen en speelhuisjes, maar bij Van Ee Speeltoestellen heeft u bovendien de mogelijkheid om pleinplakkers aan te schaffen. Pleinplakkers zijn elementen die in de speelomgeving van een kind worden verwerkt, bijvoorbeeld door deze als tegels in de grond te plaatsen. Voorbeelden van pleinplakkers zijn bijvoorbeeld knikkertegelshinkelbanentwisterspellen en cijferslakken.

De voordelen van pleinplakkers
Er zijn enkele voordelen verbonden aan het aanschaffen en plaatsen van een pleinplakker op uw schoolplein, in uw achtertuin of in uw gemeente. Het grootste voordeel van het plaatsen van pleinplakkers is het feit dat deze speeltoestellen kinderen uitdagen om creatief te zijn. Kiest u bijvoorbeeld voor een cijferslak van Van Ee Speeltoestellen, dan kunnen kinderen hier zelf leuke spelletjes en activiteiten op bedenken. Zo gebruiken kinderen hun eigen creativiteit en fantasie om nieuwe spelletjes te bedenken, waarbij ze niet alleen lekker aan het spelen zijn, maar ook spelenderwijs leren. Daarnaast zijn pleinplakkers over het algemeen gemakkelijk om te plaatsen. In tegenstelling tot een glijbaan, is een speeltoestel als een totempaal gemakkelijk neer te zetten. Tot slot kan een pleinplakker in iedere speelomgeving geplaatst worden. Of u nu op zoek bent naar nieuwe speeltoestellen voor een schoolplein of een nieuw speeltoestel in uw eigen achtertuin wil plaatsen: met de pleinplakkers van Van Ee Speeltoestellen is alles mogelijk. 

Kies een product dat bij u past
Wij vinden het belangrijk om u te voorzien van een pleinplakker die bij uw wensen, behoeften en eisen past. Daarom luisteren wij eerst graag naar uw verhaal, zodat wij u vervolgens kunnen adviseren wat het beste speeltoestel voor u is. Uiteindelijk bepaalt u natuurlijk zelf wel speeltoestel het beste in uw speelomgeving geplaatst kan worden, maar wij helpen u graag om deze keuze zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ons uitgangspunt is dan ook altijd dat u als klant bepaalt, maar dat wij u wel graag helpen en sturen om de bestelling zo succesvol mogelijk uit te laten pakken. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan
Bent u benieuwd wat Van Ee Speeltoestellen voor u als ondernemer of particulier kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op en vraag indien gewenst kosteloos een offerte aan. Wij geven u graag meer inzicht in onze producten en diensten, dus u bent altijd vrij om contact met ons op te nemen.