Meubilair schoolplein


Van Ee Speeltoestellen is een betrouwbare leverancier van verschillende soorten speel- en klimtoestellen voor alle doeleinden. Daarnaast verkopen wij ook het zogenaamde meubilair voor kinderopvang én meubilair voor parken. Dit zijn losse onderdelen die óók omschreven kunnen worden als speel- en klimtoestel en waarmee kinderen geheid een heerlijke tijd mee beleven.


Meubilair schoolplein
Ons meubilair voor het schoolplein of kinderopvang bestaat in alle soorten en maten. Voorbeelden van geschikt meubilair zijn bijvoorbeeld:

Meubilair schoolpleinDe dansende bloem
De dansende bloem is de imposante benaming voor een vrolijke draaimolen - een stuk meubilair voor kinderopvang dat weinig ruimte in beslag neemt, maar een optimaal effect behaalt!

Speelcombinatie Marco Polo
De speelcombinatie Marco Polo is nog een voorbeeld van meubilair voor kinderopvang waarbij kinderen meerdere mogelijkheden tot speelplezier wordt aangeboden.

Basketbalborden
Ook basketbalborden worden omschreven als meubilair voor kinderopvang. Het is een van de soorten meubilair voor kinderopvang die u los kunt bestellen bij Van Ee Speeltoestellen.

Tuimelrekken
De tuimelrekken hebben méérdere opties: een duikreek bovenop en twee rekstokken aan de zijkant. Een ideaal stuk meubilair voor kinderopvang

Meubilair voor parken
Qua meubilair voor parken beschikt Van Ee Speeltoestellen eveneens over een ruim aanbod. Zoals de naam al doet vermoeden is meubilair voor parken geschikt voor natuurlijke gebieden. We noemen:Rubbertegels
Rubbertegels vormen een type meubilair voor parken waarmee een eventuele val van een kind gedempt kan worden.

Kabelbanen
Kabelbanen zijn klassiekers in de wereld van speeltoestellen. Bestel dit stuk meubilair voor parken bij Van Ee Speeltoestellen en raak overtuigd van onze kwaliteit!

Voetbaldoelen
Voor de jongens: voetbaldoeltjes van 120 bij 80 centimeter. Deze doelen van aluminium zijn vandalismebestendig en functioneren zodoende uitstekend als meubilair voor parken en dergelijke.

Kruipbuizen
Maak optimaal gebruik van de natuur en kies voor een kruipbuis. Dit evenwichtstoestel voor kinderen is een van de hoogtepunten uit onze collectie meubilair voor parken.

Over Van Ee Speeltoestellen
Voor zowel meubilair voor parken als meubilair voor kinderopvang bent u bij Van Ee Speeltoestellen aan het juiste adres. Bekijk ons volledige assortiment meubilair voor parken én meubilair voor kinderopvang of neem contact met ons op voor meer informatie!