ONZE KRACHT, SAMEN UW WENSEN VERTALEN NAAR SPEELPLEZIER!


Vraag gratis catalogus aan

Waarom zijn klimtoestellen zo belangrijk


Het schoolplein, de speeltuin of de kinderopvang. Zomaar wat voorbeelden van plaatsen die een veilige omgeving zijn voor kinderen. Hier ontwikkelen zij zich tot volwassen mensen. Bewegen, spelen en daarbij leren: het zijn situaties die zodoende van groot belang zijn voor de individuele ontwikkeling. Klimtoestellen vormen daarbij een zéér belangrijk onderdeel. Van Ee Speeltoestellen weet er alles van!

Welke klimtoestellen bestaan er?

Klimtoestellen komen overal voor: van het terrein van de lokale kinderopvang tot een speeltuin in het hart van een druk stadscentrum. Desondanks dienen ze niet overal hetzelfde doel. Ter illustratie: een klimtoestel op het terrein van een school heeft een hele andere functie dan hetzelfde product op de grond van een instelling voor gehandicaptenzorg. Bij de eerstgenoemde situatie is het bijvoorbeeld de bedoeling dat de klimtoestellen van toegevoegde waarde zijn voor de lessen die de kinderen in het schoolgebouw krijgen bijgebracht. In de zorg is het weer van belang dat het assortiment is afgestemd op de specifieke behoeften van een doelgroep. Hierdoor biedt Van Ee Speeltoestellen altijd maatwerk. 

Waarom zijn klimtoestellen zo belangrijk

Welke klimtoestellen moet ik kiezen?


Hoe kunt u deze klimtoestellen op een manier toepassen waarbij er bijzondere aandacht is voor het spelend volwassen worden én de veiligheid van speeltoestellen niet uit het oog wordt verloren? Van Ee speeltoestellen benadrukt het belang van de situatie. Ten slotte moeten niet alle speelterreinen en klimtoestellen evenveel prikkelen en vereist niet iedere situatie dezelfde aanpak voor wat betreft de installatie van de toestellen. Van Ee Speeltoestellen beschikt over gedegen kennis over het ontwerpen én het installeren van klimtoestellen en denkt altijd situatiegebonden.

Ik ben geïnteresseerd in speeltoestellen

Van Ee Speeltoestellen zet niet zomaar een product neer. Wij gebruiken onze jarenlange kennis om u te adviseren over welke klimtoestellen in welke gevallen het best tot hun recht komen. Daarbij denken we graag met u mee en bekijken we de situatie altijd vanuit de mogelijkheden van het kind - van idee tot oplevering. Uiteraard komt de veiligheid nimmer in het geding.

Bent u geïnteresseerd geraakt of wilt u meer weten over onze klimtoestellen? Van Ee Speeltoestellen heeft een antwoord op iedere wens en concept voor elk budget! Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. We staan u graag te woord!

 

Inspiratie opdoen?


Download inspratiegids

Projecten