Klimrek


Schommelen, van een glijbaan roetsjen of klimmen op een klimrek op het schoolplein is voor kinderen een essentieel onderdeel van hun schooldag. Niet alleen is het een perfect moment om in de speelpauze even tot rust te komen en het hoofd weer leeg te maken, maar onbewust leren ze ook tijdens het spelen gewoon door. Als een kind zich op een klimrek schoolplein lekker aan het uitleven is, dan is dit goed voor zowel hun lichamelijke als mentale ontwikkeling.


Leren op het klimrek schoolplein
Een klimrek op een schoolplein leert een kind meerdere dingen. Niet alleen is het goed om te bewegen en zo aan je motoriek te werken, het is bijvoorbeeld ook goed voor het evenwichtsgevoel. Daarnaast leert een kind op een klimrek op het schoolplein problemen oplossen. En wat te denken van de sociale ontwikkeling? Op een schoolplein zijn meerdere kinderen actief, als het druk is op een klimrek dan moet een kind goed overleggen wie er als eerste aan de beurt is om naar boven te klimmen. De kinderen hebben het niet door, maar dankzij hun enthousiaste spel leren ze zichzelf allemaal vaardigheden aan.


Wilt u een klimrek op het schoolplein?
Als u op zoek bent naar een goed klimrek schoolplein, dan heeft u bij Van Ee Speeltoestellen ruim keus. Dit gaat van een simpel klimrek waar kinderen lekker aan kunnen hangen en overheen kunnen klimmen, tot uitgebreide klimtoestellen met verschillende speelelementen. U kunt het klimrek schoolplein helemaal aanpassen aan uw wensen. Wij bieden klimrekken waar jongere kinderen rustig op kunnen klauteren, maar ook klimrekken waar de hogere groepen zich helemaal op uit kunnen leven.

Voor informatie over een klimrek schoolplein van uw school kunt u contact met ons opnemen. Dit kan telefonisch of via de mail. We kunnen dan samen bekijken wat uw wensen zijn en wat voor mogelijkheden we u kunnen bieden. Natuurlijk heeft Van Ee Speeltoestellen naast klimrekken ook vele andere speeltoestellen die uw schoolplein nog leuker, spannender en leerzamer kunnen maken! En met een mooi, spannend klimrek op het schoolplein kijken uw leerlingen straks nog meer uit naar het speelkwartier.

Klimrek