ONZE KRACHT, SAMEN UW WENSEN VERTALEN NAAR SPEELPLEZIER!


Vraag gratis catalogus aan

EEN KABELBAAN KOPEN? MAAK EEN BEWUSTE KEUZE


 In een tijd waarin veel, vaak heel veel, van kinderen gevergd wordt, is het ook goed om stil te staan bij de belangrijkste activiteit van een kind, namelijk spelen. Via het spel leren kinderen hun talenten en beperkingen ontdekken, leren ze met elkaar omgaan en wat winnen en verliezen voor gevoelens teweeg brengt.

SPELENDE KINDEREN OP DE KABELBAAN

In een maatschappij die zo met zichzelf bezig is als de onze en waarin mensen de dagelijkse druk van het bestaan vaak letterlijk ervaren, komen kinderen wel eens te kort. Niet altijd bewust, maar toch. Voor hen is het daarom des te belangrijker om daar waar kansen zijn die ook te kunnen benutten en bezig te zijn met dat zo belangrijke spelen. Een kabelbaan kan hierbij een ondersteuning bieden, want een kabelbaan kopen betekent letterlijk kinderen de kans en ruimte geven om actief te zijn of te worden.

EEN KABELBAAN KOPEN? MAAK EEN BEWUSTE KEUZE

OBESITAS


Een ander probleem dat ook in Nederland steeds meer de kop opsteekt, is obesitas. Hoe kunnen we voorkomen dat kinderen hieraan lijden? Natuurlijk door gezonde voeding, maar ook door actief te zijn. Niet achter een laptop, maar buiten. Zo biedt een kabelbaan de kans om kinderen te laten rennen, lachen, actief te zijn en energie te verbruiken. Een kabelbaan blijft namelijk leuk, zie maar hoe vaak kids terug rennen om het nog eens te doen. Uiteraard is een kabelbaan kopen niet meteen de oplossing voor alles, maar wel een prima eerste stap. 

KABELBAAN OP SPEELVELD, SCHOOLPLEIN ENZ.

Wie kan een kabelbaan kopen? Want er is natuurlijk ook plek voor nodig en er moet een ondergrond zijn die geen gevaar voor de kinderen oplevert. bijv. deze valdempende ondergronden met veiligheidsgras. Dit werkt beperkend, terwijl er toch voldoende mogelijkheden overblijven. Men kan een kabelbaan kopen voor een schoolplein of voor een BSO. Natuurlijk voor een speeltuin, maar ook voor een buurtspeelveldje kan men 

een kabelbaan kopen, desnoods als ouders van kinderen in de omgeving door elk een deel van de kosten te dragen en uiteraard kunt 
u een kabelbaan kopen voor de eigen tuin, mits die groot genoeg is.

KOSTEN VAN KABELBANEN 

Vaak denkt men dat een kabelbaan kopen een dure grap is. We nodigen iedere geïnteresseerde uit om eens een kijkje op onze website te nemen en te zien dat dat reuze meevalt. Tel daarbij op dat het een investering voor vele jaren is, want met wat onderhoud gaat een kabelbaan heel lang mee en het feit dat de kinderen er heel blij mee zullen zijn. Dat zijn "kosten" die men niet kan berekenen.

Geïnteresseerd in een kabelbaan voor de speeltuin? Of wilt u iets meer te weten komen over de diensten van Van Ee Speeltoestellen? Neem gerust contact met ons op óf vraag vrijblijvend onze catalogus aan. We staan u zowel telefonisch als per mail graag te woord!

Inspiratie opdoen


Download inspratiegids

Projecten