ONZE KRACHT, SAMEN UW WENSEN VERTALEN NAAR PLEZIER!


Vraag gratis onze catalogus aan

Glijbaan schoolplein


Om ervoor te zorgen dat kinderen geconcentreerd zijn in de les, is het belangrijk om kinderen een schoolplein aan te bieden met diverse speeltoestellen. Door op deze speeltoestellen te spelen, kunnen kinderen hun energie namelijk even kwijt en kunnen zij na het spelen weer in volle concentratie de lesstof opnemen. Bent u op zoek naar de beste speeltoestellen voor op het schoolplein? Dan is een glijbaan op het schoolplein van Van Ee Speeltoestellen wellicht iets voor u. Meer over onze glijbaan voor het schoolplein, leest u in onderstaande tekst. 

Glijbaan schoolplein: samen of alleen spelen

Een groot voordeel van een glijbaan op een schoolplein, is het feit dat kinderen zowel samen als alleen op dit speeltoestel kunnen spelen. Zo kan een glijbaan gebruikt worden door meerdere kinderen tegelijkertijd, maar is een glijbaan ook een leuk speeltoestel voor kinderen die graag alleen spelen. En omdat een glijbaan bijdraagt aan de sociale en motorische ontwikkeling van een kind, kan dit speeltoestel zeker een meerwaarde zijn voor uw schoolplein. 

Glijbaan schoolplein


Ons aanbod glijbanen voor op het schoolplein

Door diverse glijbanen aan te bieden, kunnen wij iedere klant van dienst zijn. Want welke wensen, behoeften, eisen en missie u ook heeft en hoe groot uw schoolplein ook is: wij hebben de perfecte glijbaan voor uw schoolplein. Zo vindt u in ons aanbod glijbanen voor op het schoolplein kleine kinderglijbanen, middel glijbanen, heuvelglijbanen, grote glijbanen, gegolfde glijbanen, glijbanen met versiering en zelfs spiraalglijbanen. Door te luisteren naar uw specifieke wensen, behoeften, doelgroep en situatie adviseren wij u graag welke glijbaan volgens ons het beste bij u past. Uiteraard bepaalt u uiteindelijk zelf welke glijbaan schoolplein u wil laten plaatsen, maar voor professioneel advies kunt u altijd bij ons terecht. 

Een glijbaan schoolplein voor langdurig speelplezier

Wij vinden het belangrijk om u een glijbaan te bieden die niet slechts voor korte termijn leuk is voor de kinderen, maar de kinderen echt langdurig speelplezier kan bieden. Zo moeten onze speeltoestellen kinderen niet alleen te allen tijde prikkelen, maar kinderen ook de mogelijkheid bieden om zich uren op onze glijbanen te vermaken. 

Meer informatie over onze glijbanen?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze glijbanen of bent u benieuwd wat Van Ee Speeltoestellen voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op, want wij adviseren en helpen u graag. Ook als u geheel vrijblijvend en kosteloos een offerte wil ontvangen, kunt u contact met ons opnemen.

Inspiratie opdoen?


Download inspratiegids

Projecten