ONZE KRACHT, SAMEN UW WENSEN VERTALEN NAAR SPEELPLEZIER!


Vraag gratis catalogus aan

DRAAITOESTELLEN


Draaitoestellen zijn niet alleen erg leuk, maar ook erg goed voor de gezondheid. Zo bieden draaitoestellen kinderen de mogelijkheid om te bewegen, zonder dat zij het idee hebben dat zij aan hun gezondheid en conditie werken. Dit komt omdat kinderen niet alleen bewegen op een draaitoestel, maar ook lekker aan het spelen zijn. Bent u ook op zoek naar een speeltoestel dat de combinatie biedt van spelen en bewegen? Dan zijn de draaitoestellen van Van Ee Speeltoestellen wellicht iets voor u. 

WIE IS VAN EE SPEELTOESTELLEN?

Van Ee Speeltoestellen is al vele jaren gespecialiseerd in het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige, veilige en uiteraard leuke speeltoestellen. In de jaren dat wij actief zijn als professionele speler op de markt, hebben wij al vele diverse speeltoestellen ontwikkeld. Deze speeltoestellen zijn onder andere geplaatst op schoolpleinen, in gemeenten en bij zorginstellingen. Omdat wij altijd luisteren naar de wensen, behoeften, eisen en missie van de klant, kunnen wij iedere ondernemer helpen in de zoektocht naar een geschikt speeltoestel. Hierbij staat niet alleen het kind centraal, maar ook uw wensen als opdrachtgever. 

DE DIVERSE DRAAITOESTELLEN VAN VAN EE SPEELTOESTELLEN

Wij hebben een groot aanbod met diverse draaitoestellen. Op deze manier bent u niet gebonden aan slechts één of twee draaitoestellen, maar kunt u gemakkelijk een speeltoestel kopen dat bij uw wensen, behoeften, eisen en missie aansluit. Enkele voorbeelden van draaitoestellen in ons aanbod, zijn dansende bloemen, draaimolens, draaiende discs en looptonnen. Deze draaitoestellen worden stuk voor stuk met alle zorg en nauwkeurigheid ontwikkeld, waarbij er zowel rekening wordt gehouden met de veiligheid van het speeltoestel als met het speelplezier van het kind.

PRIKKELENDE DRAAITOESTELLEN VOOR LANG SPEELPLEZIER

Van Ee Speeltoestellen vindt het erg belangrijk om draaitoestellen en klimtoestellente ontwikkelen die kinderen prikkelen. Dit betekent dat kinderen niet zomaar aan onze speeltoestellen voorbij lopen, maar geprikkeld worden het draaitoestel eens te proberen. Hebben de kinderen het draaitoestel eenmaal geprobeerd, dan vinden wij het belangrijk dat het kind kan genieten van langdurig speelplezier. Zo zijn onze speeltoestellen niet alleen van goede kwaliteit, maar worden de speeltoestellen ook zo ontwikkeld dat kinderen hier uren op kunnen spelen. 

DRAAITOESTELLEN


MEER INFORMATIE OVER ONZE DRAAITOESTELLEN

Heeft u behoefte aan meer informatie over onze draaiende speeltoestellen, of ontvangt u graag vrijblijvend een offerte van Van Ee Speeltoestellen? Neem dan contact met ons op, want wij adviseren u graag

Inspiratie opdoen?


Download inspratiegids

Projecten