Banner van Ee Speeltoestellen - #2

ONZE KRACHTSAMEN UW WENSEN VERTALEN NAAR SPEELPLEZIER!

VRAAG GRATIS CATALOGUS AAN

Scholen


van idee tot oplevering

Het schoolplein is de belangrijkste plek van het schoolgebouw. Tenminste, voor de leerlingen! Hoe zet ik ze optimaal in beweging en prikkel ik ze op zo’n manier dat spelen ook weer leren wordt. Vrolijk en uitbundig, maar zeker ook veilig, verantwoord en natuurlijk: passend in uw budget. Van Ee Speeltoestellen is voor vele conciërges, schoolhoofden en ouderraden een rots in de branding gebleken. Een totaalspeler met een verrassende visie op uw schoolplein.

 

Scholen

INSPIRATIE OPDOEN?

Download hier ons portfolioboek
Download hier inspiratiegids

Onze aanpak


  • Schoolplein inrichten, van plan tot plein

    Wilt u uw schoolplein (her)inrichten? Daar komt best wat bij om de hoek kijken. Onze specialisten beginnen vaak met de vraag: 'welke speeltoestellen zijn er al op het schoolplein aanwezig?' Daarna kijken we naar de natuurlijke speelwaarden van het schoolgebouw. Een leuke haag, een speelse verhoging of een mooie boom: het zijn allemaal elementen die we mogelijk kunnen versterken, gebruiken en kunnen inpassen in het totaalplaatje. Speelwaarde bestaat niet alleen uit speeltoestellen!

  • Spel stimuleren met speeltoestellen

    Een speeltoestel staat nooit op zichzelf. Hoe kunnen we zo positie kiezen dat we de hoogste speelwaarde creëren. Een paar eenvoudige lijnen kunnen het spel al enorm stimuleren. Op zo’n manier dat alle seizoenspieken optimaal benut worden. Van knikkeren tot skeeleren. Hoe halen we het allerbeste uit het budget dat beschikbaar is? Met een integrale aanpak. Een aanpak die rekening houdt met bijvoorbeeld het lijnenspel van het schoolgebouw, de vorm van het plein, het hek, de ingang… Voelt u het aan?

  • Advies over financiëring speeltoestellen schoolplein

    Er zijn meer financieringsmogelijkheden dan u denkt! Kan het zijn dat we dusdanige educatieve elementen integreren dat er ook andere potjes aan te spreken zijn? Een zitkuil met een buitenklas of een podium?Je weet maar nooit... Tot onze specialisten ernaar kijken. Zij gaan samen met u (ook in financieel opzicht) op zoek naar het beste resultaat. Voor optimaal speelplezier!

Projecten