Ons team

Albert van EE

Directie, advies en verkoop

Er bestaat toch niets mooiers dan spelende kids? Kinderen die klimmen en klauteren op uitdagende klimtoestellen, die geconcentreerd met een hink-stap spel bezig zijn op een vrolijk gekleurde ondergrond? Plezier in Spelen is ons doel, met de allerbeste kwaliteit speelmogelijkheden, op een creatieve manier ontworpen en gerealiseerd. Als ik hier aan mag bijdragen, dan begint het bij mij te kriebelen. Hier haal ik veel energie uit, samen met de speel-specialisten van Van Ee. Daag ons uit voor een eigenzinnig en creatief project met Plezier in Spelen voor kinderen. Een project dat, dankzij onze verfrissende blik en kwalitatief hoogwaardige aanpak, ook plezierig is voor beheerders en eigenaren. Bel Albert op 0654 300 831. 


André Lageweg

Accountmanager regio Zuid-Holland

Een speeltoestel leveren, dat kan bij wijze van spreken iedereen. Bij Van Ee Speeltoestellen doen we graag iets extra’s. Wij verrassen! We maken voorstellen waardoor onze klanten zeggen: Hé, dat is leuk! Dat wil ik graag bestellen. En hoe wij dan verrassen? Door een totaalconcept aan te bieden, met een creatief en inspirerend ontwerp als basis en een uitdagende, op elkaar afgestemde mix van speeltoestellen. Boordevol speelplezier voor alle types kinderen. Op een duurzame manier aangelegd, zodat beheerders en eigenaren er geen zorgen over hebben. Wij laten grijze speelplekken veranderen in geweldige speelplekken. Wilt u weten hoe dat gaat? Ik kom graag bij u aan tafel om samen met u alle mogelijkheden te bespreken. Bel André op 0654 614 277.


Gert Ploeg

Accountmanager regio zuid-oost NL

“Het is ontzettend leuk om bij scholen, gemeentes en kinderdagverblijven aan tafel te gaan om samen met hen te brainstormen over hun creatieve speel-ideeën. Dit voert namelijk veel verder dan alleen de aanleg van een zandbak, een schommel, een klimrek en een wip. Wij geven elke speelplek op een inspirerende manier vorm, bijvoorbeeld rondom een aansprekend thema. Zo ontstaan de mooiste speelvelden met een mix van praktische, afwisselende en uitdagende speeltoestellen en vrije speelplekken. Moet het passen in een natuurlijke omgeving? Met een uitgekiende selectie natuurlijke materialen, een ontwerp dat naadloos overgaat in het natuurlijke kader en speeltoestellen die passen in een natuurlijke omgeving, verzorgen we ook dit soort projecten met verve. Van ontwerp tot aanleg, ik toon u graag mijn meerwaarde. Bel mij op 0654 371 881.

 


Matthijs van Strien

Verkoop & projectbegeleiding

Leuk dat u geïnteresseerd bent in ons team en onze werkzaamheden! Als projectmanager ben ik, samen met mijn collega’s van de binnendienst, dagelijks bezig om uw project vanaf opdrachtverstrekking tot oplevering vloeiend te laten verlopen. Zo moeten alle werkzaamheden gecoördineerd worden en bewaak ik de oplevertermijn. Ook bezoek ik onze klanten om een vooronderzoek te verrichten. Dat doe ik om ervoor te zorgen dat een klus ook daadwerkelijk binnen de gestelde tijd gerealiseerd kan worden. Denkt u bijvoorbeeld eens aan een parkeerplaats bij een camping die tot speelzone zal worden omgevormd. Op de dag van realisatie moeten alle auto’s verdwenen zijn zodat ons materieel vrije doorgang heeft. Dat soort dingen spreek ik dan af met de klant, en dat is leuk. 

U begrijpt, zelfs na negen jaar begint dit nog niet te vervelen. Want tot op de dag van vandaag heb ik nog geen identiek project gezien! Bovendien hebben we leuke klanten, een product dat zorgt voor een glimlach op ieder kindergezicht en een fantastisch team om mee te werken. Uitdaging genoeg dus bij van Ee!  


Harold Hendrikse

Commercieel medewerker binnendienst

Als commercieel medewerker binnendienst heb ik een veelzijdige baan. Kent u bijvoorbeeld Robinia speeltoestellen? Die stoere apparaten zonder knalkleuren, passend in een natuurlijke omgeving? Momenteel ben ik met offertes voor deze toestellen bezig. Maar offertes maken is slechts één van de facetten van mijn werk. 
Ik heb veel klantcontact en dat vind ik fijn, want elke klant houdt zich ten slotte ook met iets leuks bezig: spelende kinderen. Daar word je vanzelf wel blij van. Ik verzorg met plezier ook uw offerte. Samen met mijn collega’s van de verkoopafdeling ben ik u graag van dienst. Wilt u uw ideeën en plannen doorspreken? Wilt u een prijs weten? Of liever een collega van me op bezoek? Chat, e-mail of bel naar Harold op 0342-751957.
  


Jos van Meggelen

Commercieel medewerker binnendienst

Mijn job is leuk, want alle telefoontjes komen bij mij als eerste binnen. Hierdoor heb ik met ontzettend veel mensen contact en vliegen de dagen voorbij. Wat mij een kick geeft? Wanneer scholen of kinderdagverblijven bellen met een bepaalde wens die ze op korte termijn gerealiseerd willen zien. Door het stellen van de juiste vragen, probeer ik dan een zo helder mogelijk beeld te creëren zodat onze vertegenwoordiger snel kan schakelen met een passend advies. Bijvoorbeeld waar een speelterrein of een speeltoestel aan moet voldoen, hoe de ruimte er uitziet en wat het budget is. Wanneer hier vervolgens een ontwerp uitrolt waar zowel de opdrachtgever, ouders of beheerders blij van worden, ja, daar word ik blij van! Heb ik u ook al eens aan de lijn gehad? Bel Jos op 0342 751957.   


Jan Hendrik Bosch

Speelplaatsontwerper

Uw wensen door middel van een plattegrond en/of 3D tekening vertalen naar een contextgevoelige, uitdagende speelplek. Dat is het werk dat ik met passie bij van Ee doe. Vanuit welke hoek wilt u kunnen bekijken hoe de speeltuin er straks uit gaat zien? Wilt u de context van de betreffende locatie terugzien in de tekening, zoals een plein met stalen elementen en speeltoestellen uit ons city assortiment? Laat u verrassen door een ontwerp waarin omgeving en speelterrein elkaar versterken! Of wilt u juist een speelveld dat contrasteert met de omgeving, zoals een natuurlijke speeltuin in een stadse omgeving? Alles kan. In overleg met mijn collega's kom ik tot een juiste keuze en oriëntatie van speeltoestellen, zodat het geheel altijd een prachtplek zal worden. Dankzij mijn opleiding tot stedenbouwkundige, heb ik geleerd om elke situatie altijd eerst goed te analyseren alvorens we tot een ontwerp komen. Hoe dicht komt een speelplek bij de weg? Hoe lopen de paden naar de hoofdingang? Zijn er bomen, en hoeveel? Door de omgevingssituatie goed in kaart te brengen, komen we tot betere ideeën. 


Alinde van Veldhuizen

Speelplaatsontwerper en marketingmedewerker

Aan mooie ideën van anderen een beeld maken, dat is wat ik het liefst doe. Mensen blij en enthousiast maken met de beelden die ik maak of de teksten die ik schrijf. Het leukst vind ik om een nieuw speelplein te maken in de herkenbare omgeving van de klant. Zodat de klant gelijk ziet dat het bijvoorbeeld hun schoolplein is, alleen dan helemaal vernieuwd. Mooie toetstellen, vrolijk gras eronder, frisse boompjes geplant, en iedereen is weer helemaal blij. Veel plezier met spelen!


Heilke van Loon

Controller

 


Frans de Vries

Voorman montage en inspectie

“Als vijftienjarige kwam ik al in dienst bij Van Ee Speeltoestellen. Langzamerhand rolde ik in het montagewerk, en daar kreeg ik veel plezier in. Het bouwen aan een speelplaats is een dankbare klus. Je zet een mooi en veilig speeltoestel neer waar je kinderen blij mee maakt.”
“Als we aan het werk zijn op een speelterrein, dan verdringen de kinderen zich altijd om ons heen. Zij zijn natuurlijk erg enthousiast en razend benieuwd naar hun nieuwe speeltoestel, waar ze soms zelf voor gespaard of actie voor gevoerd hebben. Meestal vragen ze honderduit en willen ze dolgraag meehelpen. Dat gaat natuurlijk niet want dan kunnen we de veiligheid niet waarborgen. Dan lassen we soms een pauze in waarin we de tijd nemen om uit te leggen aan de kinderen wat we aan het doen zijn. Waarom bijvoorbeeld de gaten in de grond zo groot zijn. Dat is erg leuk.”
“Als inspecteur veiligheid speeltoestellen controleer ik ook jaarlijks of de speelplekken nog aan de veiligheidseisen voldoen. Indien nodig voeren we reparaties uit. En wanneer ik onderhoudswerkzaamheden in de toekomst voorzie, dan attendeer ik daar de scholen op. Hiermee draag ik bij aan de veiligheid van de speelplekken. En de scholen krijgen zo duidelijkheid over verwachte kosten. Dat is voor hen ook fijn. 


Dick van Doornik

Projectbeheer en planning

“Als er één functie is waarbij je veel regelt voor onze klanten, dan is die van mij het wel. Dat maakt mijn baan leuk, uitdagend, en altijd anders! Ik ben eindverantwoordelijk voor de inkoop en de planning van projecten. Hierdoor heb ik dagelijks contact met veel klanten en leveranciers. Bijvoorbeeld met de verkoper om te bekijken of aan alle details is gedacht, maar ook met onze monteurs die afspraken op papier moeten omzetten in werkelijkheid. En natuurlijk worden er afspraken met de klant gemaakt omtrent de opleveringsdatum. Uiteindelijk zit ik bij de financiële administratie om te kijken of de cijfers kloppen met onze eerder gemaakte prognoses. Wanneer de klant blij en tevreden is, na afloop van het project, dan pas ben ik tevreden.”


Henry van Ee

Monteur speeltoestellen en valdempende ondergronden

Henry werkt als monteur bij Van Ee Speeltoestellen, en regelmatig monteert hij speeltoestellen en valdempende ondergronden. Zijn werk beperkt zich niet tot één soort toestel of regio, Henry monteert alles en overal. Dat maakt zijn werk verre van saai. 

Ook kun je Henry regelmatig bij de voormontage vinden. Tijdens deze fase worden de speeltoestellen al zo ver mogelijk gemonteerd om de tijd op locatie efficiënt te kunnen besteden. Het kan dus gebeuren, dat je rijdend op de A1 een aanhanger van Van Ee Speeltoestellen passeert met een compleet speeltoestel inclusief speelhuis, glijbaan en klimwand. “Onderweg hebben we dan heel wat bekijks, dat kun je je wel voorstellen,” lacht Henry. Hij vindt het een van de leukste momenten van zijn baan, net zo goed als het monteren van speeltoestellen bij particulieren. Terwijl de kinderen zich om hem heen verdringen doet hij zijn werk. “Dan merk je dat ze uitkijken naar het moment dat ze in hun eigen tuin kunnen schommelen of duikelen,” zegt Henry. 


Bram ter Maaten

Monteur speeltoestellen en valdempende ondergronden

Het gebeurt wel eens bij de montage van speeltoestellen, dat opdrachtgevers voor bepaalde zaken de monteurs de vrije hand geven. Dat is voor de monteurs van Van Ee Speeltoestellen natuurlijk een heel leuke uitdaging! Monteur. Bram ter Maaten vindt zijn werk interessant, en als hij het zelf kan bedenken al helemaal leuk. Zoals onlangs bij Het Schip, waar een prachtige boot voor de voordeur van de school mocht worden gemonteerd. Omdat het speeltoestel hoger is dan een meter, was een valdempende ondergrond een vereiste. Het werd veiligheidsgras, Brams favoriet. “Want je kunt er alles, alles mee doen,” vertelt hij. “Om de boot heen moest een zee van kunstgras komen, omzoomd door een eiland van groen. Het mooie was, dat we de golfslag helemaal naar eigen inzicht mochten aanbrengen. Prachtig was het om te doen, en prachtig werd het!” 


Dick van Putten

Monteur speeltoestellen en valdempende ondergronden


Evert v.d. Brink

Hulp-monteur speeltoestellen en valdempende ondergronden


Ewout van den Berg

Hulp-monteur speeltoestellen en valdempende ondergronden


Wil jij ook in deze rij staan?

Wij hebben vacatures voor gedreven schoolpleinbouwers/monteurs en ook verkoopadviseurs.

Bel 0342 751950 en vraag naar Dick van Doornik