Over Van Ee Speeltoestellen


Wij zijn een veelzijdig bedrijf dat sinds 1991 totaaloplossingen biedt voor speelterreinen. Onze klanten zijn voornamelijk scholen, gemeentes, kinderopvangen, horecaondernemers en zorginstellingen. Wilt u compleet ontzorgd worden met betrekking tot het ontwerp, de realisatie en het onderhoud van uw speeltuin? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Hieronder leggen we u graag wat meer uit over wat dat precies betekent.

Onze aanpak
Het proces om te komen tot een nieuwe speeltuin bestaat uit verschillende fases: inventarisatie, ontwerp en realisatie. Na de aanleg kunnen we u ook begeleiden met het onderhoud.

1. Inventarisatie
Een speelterrein is een grote investering, hierdoor is het van belang dat bij de aanleg de juiste beslissingen worden gemaakt. In de inventarisatiefase kijken we samen met u naar uw wensen en de mogelijkheden die bij uw situatie passen. Onze specialisten kunnen u hierbij breed adviseren. Zowel over mogelijkheden van financiering als over de juiste speeltoestellen voor uw situatie. Tijdens de brainstorms proberen we samen met u helder te krijgen welke eigenschappen uw speelterrein moet hebben om een lange tijd optimale speelwaarde te bieden voor uw situatie.

Over Van Ee Speeltoestellen

2. Ontwerp
Na de inventarisatie gaan we aan de slag met het ontwerp van uw speelterrein.We sturen daarbij aan op de combinatie tussen het goed luisteren naar de wensen van de opdrachtgever en het gebruik van de jarenlange expertise van onze specialisten. Ons ideaal: een ontwerp dat vernieuwend en verrassend is, maar dat tegelijkertijd ook voldoet aan alle wensen op het gebied van veiligheid én budget. Een ander punt waarmee wij ons onderscheiden is dat we ons bij het ontwerp zo veel mogelijk richten op de natuurlijke omgeving van het speelterrein. Hierdoor versteken deze beide elementen elkaar.  

3. Realisatie
Aanleg van speelplaatsen is een vak apart. Daarom maken we alleen gebruik van eigen monteurs. Zij zorgen ervoor dat alle speeltoestellen en eventuele valdempende ondergronden in overeenstemming met geldende voorschriften worden geplaatst. Wij hebben net als u een hekel aan verrassingen. Daarom nemen wij de volledige aanleg inclusief aanplanting en dergelijke voor eigen rekening. U heeft gedurende het hele proces één vaste contactpersoon, wel zo duidelijk.

4. Onderhoud
Zelfs in de meest veilig ontworpen speelplaats brengt spelen risico's met zich mee. Mocht er onverhoopt wat voorvallen op uw speelterrein, dan is het van groot belang dat u als eigenaar of beheerder aan kunt tonen dat er voldoende aandacht aan het beheer en onderhoud is besteed. Hierbij moet u denken aan het laten uitvoeren van controles en het opvolgen van eventuele onderhoudsadviezen. Om u óók op dit gebied compleet te ontzorgen, bieden wij controleovereenkomsten aan. Klik hier  voor meer informatie over controleovereenkomsten.

Bedankt voor uw bezoek aan onze site, graag tot ziens!

Albert van Ee
Directeur Van Ee Speeltoestellen