Banner van Ee Speeltoestellen - #12

ONZE KRACHT, SAMEN UW WENSEN VERTALEN NAAR SPEELPLEZIER!

VRAAG GRATIS CATALOGUS AAN

Kinderopvang


van idee tot oplevering

Een veilige omgeving bieden. Een omgeving waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen tot ‘grote’ mensen. Maar ook een omgeving waar plezier gemaakt kan worden. En natuurlijk is ook het budget belangrijk. Op welke termijn verdienen we de investering van het speelterrein weer terug? Van Ee Speeltoestellen weet als geen ander de juiste balans te vinden tussen deze zaken. Aangenaam kennis met u te maken!

Kinderopvang

INSPIRATIE OPDOEN?

Download hier ons portfolioboek
Download hier inspiratiegids

Onze aanpak


Waarom kiezen kinderdagverblijven voor Van Ee Speeltoestellen?

 • Denken vanuit de mogelijkheden van het kind
 • Gedegen kennis van regelgeving en veiligheid
 • Van idee tot oplevering
 • Optimale afstemming op uw wensen
 • Voor ieder budget

 

 

KDV

van idee tot oplevering!

 

 • Spelen = leren
  Kinderen hebben een natuurlijke behoefte tot spelen. Een kleine aanmoediging is voor kinderen al voldoende om aan de slag te gaan. Het is daarom belangrijk dat kinderen worden uitgedaagd om de spelmogelijkheden te ontdekken om zo de individuele ontwikkeling vorm te geven. Voor een kind is spelen immers leren. Leren omgaan met de persoonlijke mogelijkheden, het leren inschatten van de situatie en het ontwikkelen van zelfredzaamheid. Ook het aanleren van sociale vaardigheden in de omgang met leeftijdsgenoten zoals samenwerken, zich verplaatsen in anderen, onderhandelen en conflicten oplossen wordt spelenderwijs aangeleerd.
  Naast de ontwikkeling van de geest wordt ook de lichamelijke ontwikkeling gestimuleerd tijdens het spelen. De fysieke en motorische eigenschappen van het kind komen ruimschoots aan bod in het klimmen, glijden, rennen en dollen.
  Belangrijk genoeg dus, buiten spelen. Maar dat is voor u niet nieuw. Wellicht wel nieuw voor u is onze aanpak. Hoe halen we het allerbeste uit het budget wat beschikbaar is, wat is uw missie, welke mogelijkheden heeft de locatie en hoeveel kinderen gaan er gebruik maken van het speelplein. Zaken waar we graag in adviseren en meedenken.
 • Speeltoestellen kinderdagverblijf
  Ook meerwaarde creeren op uw kinderdagverblijf of peuterspeelzaal? Neem dan contact op met de specialisten van Van Ee Speeltoestellen!

Projecten