Banner van Ee Speeltoestellen - #9

ONZE KRACHTSAMEN UW WENSEN VERTALEN NAAR SPEELPLEZIER!

VRAAG GRATIS CATALOGUS AAN

Gemeentes


van idee tot oplevering

Ruimte is kostbaar. Niet voor niets was een ruimte om te spelen niet zelden een sluitpost op de begroting van een woningbouwproject. Gelukkig zijn de tijden veranderd. Met elkaar zien we in hoe belangrijk het is dat speelruimte op peil wordt gehouden. Niet alleen bij nieuwbouwprojecten, maar ook bij herinrichting en renovatie.

Deze ruimtes op de juiste manier invullen is een uitdaging waarvoor een goede marktpartij onmisbaar is. Een marktpartij met toegevoegde waarde. Van Ee Speeltoestellen is een partner die u in alle opzichten kan ontzorgen. Onze grondige kennis van de buitenruimte én die van de speelmarkt delen we met vele tientallen gemeentes en andere inrichters van de buitenruimte. Van Ee Speeltoestellen: dé partner voor speeltoestellen voor de openbare ruimte.

INSPIRATIE OPDOEN?

Download hier ons portfolioboek
Download hier inspiratiegids

Onze aanpak


Waarom kiezen gemeenten voor Van Ee Speeltoestellen?

 
  • Multi merk aanpak dus onafhankelijk
  • Gedegen kennis van markt en regelgeving
  • Stedenbouwkundige expertise in tal van gemeenten
  • Totale ontzorging: van toestel tot stoeptegel
  • Regie over elk speelproject met één aanspreekpunt
  • Van idee tot oplevering
  • Optimale planningstijd
  • Optimale afstemming op uw wensen

Onze aanpak

van idee tot oplevering!

 

Totaalplaatje

Onze aanpak is gedegen. Gericht op het totaalplaatje. Eerst vliegen we met een helikopterview over uw wijk of buurt. Wat is er nodig. Hoe is de demografische ontwikkeling. Hoe sluit een ruimte perfect aan op de bewoners. Mensen die elkaar willen ontmoeten, willen spelen, willen recreëren. Op zo’n manier dat het voor iedereen leuk blijft.

 

Met uw stedenbouwkundige

In nauwe samenspraak met de stedenbouwkundige komen we met een doordacht voorstel. Doordacht. Maar tegelijkertijd innovatief. Passend bij de doelgroep en binnen het gestelde budget. Onze creatieve geesten kennen de markt immers door en door en zullen met een plan komen dat bij u past. Een plan dat succes oogst bij uw doelgroep. Vernieuwend én verrassend.

 

Van idee tot oplevering

Een goedgekeurd ontwerp is één. De levering en montage is twee. U heeft het liefst één partij die het voor u regelt. Van idee tot oplevering. Dat is Van Ee ten voeten uit. Creatievelingen dragen het ontwerp graag over aan het monteursteam. Op hun beurt zorgen zij voor het complete plaatje. Als het nodig is inclusief het groenwerk tot en met de laatste stoeptegel. Dat scheelt u talloze hoofdbrekens over planning, snelheid én afwerking.

Projecten