Plezier in Spelen


Wilt u uw speelterrein met speeltoestellen inrichten? Van Ee Speeltoestellen is een bedrijf dat totaaloplossingen biedt voor speelterreinen. Wij ontwerpen, realiseren, zijn leverancier en onderhouden speeltoestellen op speelterreinen. Onze focus ligt op speelterreinen met speeltoestellen voor gemeentes, scholen, kinderopvang, zorginstellingen en recreatiegebieden. 

Van Ee Speeltoestellen heeft jarenlange ervaring en biedt u veelzijdige mogelijkheden tot het inrichten van uw speelterrein. We beschikken over speeltoestellen in alle soorten en maten en bieden ook gezonde schoolpleinen aan! Tevens staat veiligheid bij ons voorop, zo zijn al onze speeltoestellen gecertificeerd. We maken daarnaast gebruik van uiterst duurzaam materiaal. Van Ee speeltoestellen zorgt voor de totale ontzorging van uw speelterrein, van idee tot oplevering en met uitgebreide begeleiding!

Van Ee voorziet u niet alleen van speelvoorzieningen maar ook van pleinplakkers, waterspeeltoestellen, sporttoestellendraaitoestellenklimtoestellenkabelbaan en meubilair etc.

Kijk voor particuliere speeltoestellen (bijv. een trampolineskeltervoetbaltafel of schommel) op de website van Van Ee Buitenspeelgoed. Deze zijn alleen gekeurd voor particulier gebruik.

Plezier in Spelen

Inspiratie opdoen?

Download hier ons portfolioboek
Download hier inspiratiegids

Nog geen idee welke kant u op wilt met de nieuwe in te richten speelplek? Klik op onderstaande thema's voor inspiratie!

Benieuwd naar onze ontwerpen? Alles weten over het inspecteren van speeltoestellen? Klik hieronder voor meer informatie.

Projecten


Heeft u een vraag of wilt u meer informatie?


Klik hier voor Contact of catalogus