speeltoestellen kinderopvangSpeeltoestellen kinderopvang

Wilt u het speelterrein van uw kinderdagverblijf (her)inrichten? Het is belangrijk dat kinderen binnen een kinderopvang een veilige plaats hebben waar zij zich spelenderwijs kunnen ontwikkelen. Spelen is voor het kind leren. Graag denken wij met u mee en adviseren wij u over hoe u het optimale uit uw budget kan halen, welke mogelijkheden uw locatie heeft, enzovoort.Van Ee begeleidt van idee tot oplevering!

LEES VERDER...


Artikelen 1 tot 9 van 104 in totaal

9 15 30 50 per pagina
 • Archimedes Screw
  Kinderen vinden het geweldig om met zand en water te spelen. Als een steeds terugkerend succesverhaal blijft de zandbak de plaatselijke vervanger v...
  Lees meer
 • Veertoestel Pony
  Neem plaats op dit vrolijke veertoestel Pony en beeld jezelf in dat je plaatst neemt op de rug van je eigen paardje. De kinderen hebben al snel het...
  Lees meer
 • Veertoestel Hobbeleend
  Laat de kinderen rijden op de rug van een reuze Hobbeleend. Dit vrolijke veertoestel is een must in een speeltuin met jonge kinderen.
  Lees meer
 • Veertoestel Dolfijn
  Samen spelen met het veertoestel Dolfijn is nu nog leuker. Dit kunststof veertoestel is speciaal gemaakt voor jonge kinderen die dromen van een rit...
  Lees meer
 • Waterloop 100 cm
  Met de serie Zand- en waterspelen kunt u zelf uw zand/watertafel ontwerpen en aanpassen aan de beschikbare ruimte.
  Lees meer
 • Watervat
  Deze zand en waterspelen maakt onderdeel uit van het uitgebreide assortiment Robinia speeltoestellen van Van Ee. Robiniahout (hoogste duurzaamheids...
  Lees meer

Artikelen 1 tot 9 van 104 in totaal

9 15 30 50 per pagina

Kinderopvang


van idee tot oplevering

Een veilige omgeving bieden. Een omgeving waar kinderen zich optimaal kunnen ontwikkelen tot ‘grote’ mensen. Maar ook een omgeving waar plezier gemaakt kan worden. En natuurlijk is ook het budget belangrijk. Op welke termijn verdienen we de investering van het speelterrein weer terug? Van Ee Speeltoestellen weet als geen ander de juiste balans te vinden tussen deze zaken. Aangenaam kennis met u te maken!


schoolplein

INSPIRATIE OPDOEN?

Download hier ons portfolioboek
Download hier

Waarom kiezen lokale overheden voor Van Ee Speeltoestellen?

 
 • Denken vanuit de mogelijkheden van het kind
 • Gedegen kennis van regelgeving en veiligheid
 • Van idee tot oplevering
 • Optimale afstemming op uw wensen
 • Voor ieder budget

Onze aanpak

van idee tot oplevering!
 

Spelen = leren

Kinderen hebben een natuurlijke behoefte tot spelen. Een kleine aanmoediging is voor kinderen al voldoende om aan de slag te gaan. Het is daarom belangrijk dat kinderen worden uitgedaagd om de spelmogelijkheden te ontdekken om zo de individuele ontwikkeling vorm te geven. Voor een kind is spelen immers leren. Leren omgaan met de persoonlijke mogelijkheden, het leren inschatten van de situatie en het ontwikkelen van zelfredzaamheid. Ook het aanleren van sociale vaardigheden in de omgang met leeftijdsgenoten zoals samenwerken, zich verplaatsen in anderen, onderhandelen en conflicten oplossen wordt spelenderwijs aangeleerd.

Naast de ontwikkeling van de geest wordt ook de lichamelijke ontwikkeling gestimuleerd tijdens het spelen. De fysieke en motorische eigenschappen van het kind komen ruimschoots aan bod in het klimmen, glijden, rennen en dollen.

Belangrijk genoeg dus, buiten spelen. Maar dat is voor u niet nieuw. Wellicht wel nieuw voor u is onze aanpak. Hoe halen we het allerbeste uit het budget wat beschikbaar is, wat is uw missie, welke mogelijkheden heeft de locatie en hoeveel kinderen gaan er gebruik maken van het speelplein. Zaken waar we graag in adviseren en meedenken.

 

Speeltoestellen kinderdagverblijf

Ook meerwaarde creeren op uw kinderdagverblijf of peuterspeelzaal? Neem dan contact op met de specialisten van Van Ee Speeltoestellen!