Plezier in spelen!


Wilt u uw speelterrein met speeltoestellen inrichten? Van Ee Speeltoestellen is een dynamisch bedrijf dat totaaloplossingen biedt voor speelterreinen. Wij ontwerpen, realiseren, zijn leverancier en onderhouden speeltoestellen op speelterreinen. Onze focus ligt op speelterreinen met speeltoestellen voor gemeentes, scholen, kinderopvang, zorginstellingen en recreatiegebieden. 

Van Ee Speeltoestellen heeft jarenlange ervaring en biedt u veelzijdige mogelijkheden tot het inrichten van uw speelterrein. We beschikken over speeltoestellen in alle soorten en maten en bieden ook gezonde schoolpleinen aan! Tevens staat veiligheid bij ons voorop, zo zijn al onze speeltoestellen gecertificeerd. We maken daarnaast gebruik van uiterst duurzaam materiaal. Van Ee speeltoestellen zorgt voor de totale ontzorging van uw speelterrein, van idee tot oplevering en met uitgebreide begeleiding!

Van Ee voorziet u niet alleen van speelvoorzieningen maar ook van pleinplakkers, waterspeeltoestellen, sporttoestellen, draaitoestellen, klimtoestellenkabelbaan en meubilair etc.

van ee speeltoestellen recreatie schommel

INSPIRATIE OPDOEN?

Download hier ons portfolioboek
Download hier‘’Wij maken van bewegen weer een plezier!’’


Van Ee Speeltoestellen zet niet zomaar een product neer. Wij gebruiken onze jarenlange kennis om u te adviseren over welke speeltoestellen in welke gevallen het beste tot hun recht komen. Van belang is dat een speeltoestel past bij de kinderen, de beschikbare ruimte en het budget. Daarom ontwikkelen wij graag een voorstel dat past bij de doelgroep en binnen een vooraf afgesproken budget blijft. Daarbij denken we graag met u mee en bekijken we de situatie altijd vanuit de mogelijkheden van het kind. Uiteraard komt de veiligheid nimmer in het geding. U heeft te maken met één partij die, van idee tot oplevering, alles voor u regelt.

van ee speeltoestellen schoolplein glijbaan

Van Ee Speeltoestellen heeft een antwoord op iedere wens en concept voor elk budget! Neem gerust contact met ons op of vraag onze gratis catalogus aan. We staan u graag te woord!

}

Projecten


NIEUW SCHOOLPLEIN VOOR BASISSCHOOL DE ARK

GEMEENTE BOSKOOP

VAKANTIEPARK QURIOS BLOEMENDAAL AAN ZEE